Over ons

Wij zijn Swimple

Wij helpen bedrijven en onderwijsinstellingen met het optimaal delen van hun kennis, door hen een toegankelijk e-learningplatform te bieden.

Ons team bestaat uit zeven ervaren developers, twee UX-designers en twee projectmanagers.

Simpel, maar niet simplistisch

Om jouw kennis te kunnen delen wil je niet urenlang in de weer zijn met een systeem wat net niet werkt. Tegelijkertijd moeten er wel voldoende functionaliteiten zijn om een cursus goed in te richten. Meerdere toetsingsmogelijkheden, het maken van subhoofdstukken, uitreiking van certificaten, insluiten van video’s en ga zo maar even door.

Wij hebben daarom gefocust op de balans tussen de user experience van het platform en uitgebreide mogelijkheden om jouw cursus te finetunen. Het eindresultaat? Een vanzelfsprekend gebruikersgemak, met functionaliteiten die niets te wensen overlaten. Wij zouden zeggen: probeer het zelf! En ervaar Swimple op jouw manier.

Docentengenen met een hart voor development

Oprichter Wim Feijen is lang werkzaam geweest als docent scheikunde. Mensen iets leren, zodat ze deze informatie op ten duur autonoom kunnen gebruiken. Dat was het doel.

Toen Wim in 2008 Go2People oprichtte om digitale producten te ontwikkelen die werken voor de mens, niet andersom, bleef zijn doel springlevend. Inmiddels heeft het team van Go2People honderden websites, apps en online tools gebouwd die klanten gemakkelijk zelf kunnen beheren.

Die docentengenen begonnen in 2020 toch weer op te spelen. Aan kennisdeling doet Go2People al jaren, maar hoe kunnen we zorgen dat mensen zelf in een handomdraai hun kunde met anderen kunnen delen?

Swimple was geboren. Een e-learningplatform waarmee docenten en bedrijven cursussen kunnen aanbieden, toetsen kunnen afnemen en certificaten kunnen uitreiken. Geen grote Amerikaanse corporate die moeilijk te bereiken is en waarvoor je een nummertje bent. In plaats daarvan een Nederlands, CO₂-neutraal en open bedrijf waar mensen voor je klaar staan. Waar het team elke dag werkt om kennisdeling zo Swimple mogelijk te maken. Dat is onze belofte. En daar mag je ons aan houden.

Maak account aan

Contact